Voorlichtingsactiviteiten

Genius Loci doet op meerdere manieren aan studievoorlichting en promotie voor de studie. Zo worden er bijvoorbeeld Meeloopdagen georganiseerd, is Genius Loci aanwezig bij Open Dagen van Wageningen University en organiseert zij AID Studiedagen voor nieuwe Bachelor en Masterstudenten.

Groepsmeeloopdagen
Genius Loci organiseert in samenwerking met het opleidingsteam algemene meeloopdagen. Op deze dag kan je komen kijken wat het is om te studeren in Wageningen en hoe onze studie er uit ziet. Je krijgt een gastcollege of gaat langs bij een echt college van onze eerste of tweedejaars en je krijgt een practicum waar je de beginselen van landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning leert. Daarnaast krijg je een rondleiding over de campus en krijg je te zien waar je zoal de eerste jaren van je studie zal doorbrengen. Naast een nadere introductie van de opleiding laten we je ook kennismaken met het Wageningse studentenleven, zodat je een mooi totaalplaatje krijgt van hoe het is om in Wageningen te studeren.

Wil je ook een dag meelopen met onze studie? Kijk dan hier op de website van de WUR en meld je aan voor de eerst volgende meeloopdag.

Individuele meeloopdag
Heb je nog meer vragen of wil je eens een dag meelopen met een student? Vraag dan een 1-op-1 meeloopdag aan en kom eens kijken hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Je loopt een dag mee met een eerste- of tweedejaars student die je kan helpen bij je studiekeuze, je vragen kan beantwoorden en laat proeven aan het student zijn. Heb je interesse? Meld je dan hier aan.