top of page

Our Partners

AT Osborne

Business Course 2022

Ben jij een masterstudent of ben je net afgestudeerd en heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om te werken aan spraakmakende projecten bij een adviesbureau actief in de fysieke leefomgeving? Tijdens de tweedaagse business course van adviesbureau AT Osborne op 11 en 19 mei stap je in jouw toekomstige carrière als consultant. Leer aan de hand van een grote real-life casus alles over het werk van adviseur en de complexiteit van de projecten waar AT Osborne aan werkt. Bouw relevante ervaring op en verken jouw verschillende carrièremogelijkheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling en de kennismaking met het werk en het bureau van AT Osborne staan op deze twee middagen centraal.

Bij het aanmelden kies je één van de drie tracks: Duurzame leefomgeving, Gezonde samenleving en vastgoed of Toekomstbestendige infrastructuur. Dit zijn de focusgebieden waar AT Osborne zich mee bezighoudt. Dag 1: Tijdens een uniek projectbezoek, bij één van onze vele publieke opdrachtgevers, ga aan de slag met een case uit de praktijk en duik je samen met andere ambitieuze studenten in de wereld van de adviseur. Met begeleiding en coaching ontwikkel je een advies en werk je aan jouw skills. 
•    Wil jij impact maken in een omgevingsopgave? Dan is de casus bij de Floriade Expo in Almere iets voor jou. Hier werk je aan duurzame gebiedsontwikkeling en mobiliteit. 
•    Heeft huisvesting en vastgoed jouw interesse? Bij het VUmc in Amsterdam ga je aan de slag met alle facetten van een huisvestingsproject: van strategie tot realisatie.
•    Ben je gefascineerd door grote infraprojecten? Bij het programma Zuidasdok in Amsterdam krijg je inzicht in de sturing en beheersing van grote infraprojecten in de praktijk. 

Tijdens de tweede middag in Baarn proef je hoe het is om door het leven te gaan als Osborner; er is tijd voor een rondleiding en je leert de collega’s en het kantoor kennen. Je neemt deel aan een interactieve game en staat stil bij case en het projectbezoek van de eerste middag. Afsluitend is er met de deelnemers van alle tracks een borrel en een diner in onze landgoed-tuin in Baarn.  

De business course biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met het adviesvak. Ben je benieuwd of een consultancy bureau met publieke opdrachtgevers bij jou past? Bij AT Osborne werken ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers met een breed pallet aan achtergronden en interesses. Zij combineren politiek-bestuurlijke sensitiviteit met ervaring rond vraagstukken in de fysieke leefomgeving. Herken jij je hierin en wil je hierbij zijn? Meld je dan voor 20 april aan op www.atosborne.nl/business-courses! Selectie vindt plaats op basis van cv en motivatie. 

POSAD MAXWAN

GIS Intern

We are expanding our GIS team! That is why we are looking for an enthusiastic GIS intern to join our team. You will work on various projects within our GIS team and in collaboration with our three design teams and our R&D team.

At PosadMaxwan we work on healthy, sustainable and smart cities. Together with our team of 40 urban designers, (landscape) architects and researchers, we design on the cities of tomorrow. At our office there's an informal culture and a relaxed atmosphere, but at the same time the quality of our work is very important. There is a high work ethic, but fortunately there is also room for humor and fun at the office.

GIS Stagiair

We breiden ons GIS-team uit! Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste GIS stagiair om ons team te versterken. Je werkt binnen ons GIS-team aan verschillende projecten en in samenwerking met onze drie ontwerpteams en ons R&D-team.

Bij PosadMaxwan werken we aan de gezonde, duurzame en slimme stad. Met ons team van 40 stedenbouwkundig ontwerpers, (landschaps-)architecten en onderzoekers maken we inzichtelijk hoe die stad van morgen eruitziet en wat we vandaag al kunnen doen om die ambitie te realiseren. Er is een jonge en informele bedrijfscultuur en de sfeer is ongedwongen, maar tegelijkertijd is de kwaliteit van het werk heel belangrijk. Er is een hoog arbeidsethos maar gelukkig is er ook ruimte voor humor en plezier op de werkvloer.

No partner vacancies currently

More vacancies

Vacancy Buro Sant en Co

Buro Sant en Co is looking for new colleagues! We are a young and international team working on a variety of projects from parks and roof gardens to green neighbourhoods and futureproof landscapes. Such as the Oosterpark in Amsterdam or the greening and making climate adaptive of the Schilderswijk in Den Haag! Do you want to join us as intern or trainee? Find out more and contact us via

No vacancies currently
bottom of page