Our Partners

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

VVM
Career event, Afstudeerprijs, Call for papers

Vacature Host hybride cursus luchtkwaliteit

Ben jij onze online (technische) host bij onze hybride-cursus luchtkwaliteit? Wij zijn op zoek naar een of meerdere hosts die tijdens onze klassikale lessen zorg dragen voor een vlekkeloze online-verbinding met de zaal en enkele deelnemers uit Curaçao. Deze deelnemers volgen de gehele opleiding online via MS Teams. De lesdagen vinden plaats tussen 16 september 2021 en 9 juni 2022. Het betreft 21 lesdagen, steeds op donderdagen van 14:00 – 21:00 in Aristo, Utrecht Lunetten. De host wordt verwacht op locatie aanwezig te zijn. Ook als je slechts een deel van deze dagen kan, horen we graag van je!

Rachel Carson Afstudeerprijs 2022 / Thesis Award

Deadline | 1 december

Ben of ken jij iemand die een scriptie of afstudeerwerk heeft geschreven op het gebied van milieu en/of duurzame ontwikkeling? Ding dan mee naar de Rachel Carson Afstudeerprijs 2022! De winnaar ontvangt een geldbedrag en krijgt de kans om zijn/haar scriptie te publiceren in het tijdschrift Milieu. De deadline voor aanmelding is 1 december!

Oproep / Call for MSc Thesis Research: Grenzen aan de Groei
call-for-papers-nmd2021-msc-half-png.png

Oproep: Schrijf je masterscriptie over:

Grenzen aan de groei, 1972-2022-2072


‘Grenzen aan de groei’, het roemruchte rapport van de Club van Rome, verscheen in 1972. In 2022 is dit precies vijftig jaar geleden. Het alarmerende rapport vormde mondiaal het startsein om het milieubeleid hoger op de agenda te zetten en liet het doordringen tot het algemeen bewustzijn. De VVM, hét netwerk van milieuprofessionals, samen met de Club of Rome NL en de Jongerenmilieuraad grijpen dit gouden jubileum aan om tijdens de Nationale Milieudag in juni 2022 stil te staan bij wat er sindsdien is bereikt en vooral wat niet: wat zijn de uitdagingen voor de komende vijftig jaar? Dus ben jij als Masterstudent enthousiast geworden om voor je scriptie met een relevant onderwerp bezig te gaan binnen dit thema? Neem dan contact met ons op!

More vacancies

No vacancies currently available