Onderwijscommissie

De onderwijscommissie is hét onderdeel van de vereniging waar je als student zowel complimentjes als kritiekpunten over je gevolgde vakken kunt geven. Aan het einde van iedere periode evalueren we de gegeven vakken. Wij zorgen ervoor dat de docenten van jouw mening op de hoogte worden gebracht, zodat ze eventueel hun vakken kunnen verbeteren.
De onderwijscommissie denkt zelf ook nadrukkelijk na over het verbeteren van vakken. We verzorgen één keer per jaar de benoeming van het ‘Vak van de Hucht’. Deze vermelding is speciaal voor het beste vak dat wordt gegeven op de Hucht. Ook onderhouden we contacten met de docenten.
De onderwijscommissie vergadert een aantal malen per periode. In de commissie zijn studenten van ieder leerjaar en elke richting binnen onze opleiding vertegenwoordigd.
Mocht je jezelf erg betrokken voelen bij de kwaliteit van het onderwijs dat jij zelf volgt en wil je hier invloed op uitoefenen, dan ben je van harte welkom om mee te vergaderen in de Onderswijscommissie.
De voorzitter is de onderwijscommissaris uit het bestuur. Hij/zij neemt ook plaats in de overleggen van de Opleidingscommissie (OpCie). De OpCie is de commissie vanuit de opleiding zelf die het onderwijs op de opleiding in de gaten houden. Je kunt hier meer lezen over de OpCie.